Klasse
3C Doppelbock
Brygget
12. januar 2019
Flasket
2. juni 2019
Alkoholstyrke
8,1%
Farve (EBC)
37
OG/FG
1,077 / 1,016
Bitterhet (IBU)
23,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

5,00 kg Munich Malt Dark- 10L
5,00 kg Pilsner
0,70 kg Caramunich II 45L
0,06 kg Carafa II

Humle og krydder

25,00 g Northern Brewer 10,00% 60,0 min
10,00 g Hallertauer Mittelfrueh 4,00 % 20,0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Decoction mash 54, 67 og 72 grader

Gjærtype

WLP 830

Gjærmengde

750 milliard celler

Informasjon om gjæring

10 grader i 28 dager
12 grader i 14 dager
gradvis kjøling til 3 grader i 3 måneder

Kommentarer


[BBcode]