Klasse
13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 7A Weizen (sydtysk))
Ekstra ingredienser
Aprikos ekstrakt
Brygget
11. april 2019
Flasket
11. mai 2019
Alkoholstyrke
4,5%
Farve (EBC)
7,7
OG/FG
48 / 16
Bitterhet (IBU)
14,98 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
44,0l
Gjærbare ingredienser

pale ale
pilsner
hvete
flaka mais
cara hvete

Humle og krydder

humle fra solbergelva ( Privat hage)
Citra
Klementin skall

Andre ingredienser

Aprikos ekstrakt

Meskeinformasjon

ca 69 grader i 60 min
ca 76 grader i 15 min

Gjærtype

wlp 840

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

Gjæret i 25 dager på ca 18-21 grader

Kommentarer

Høida Bryggeri - May Jorun Røkenes og Hans Petter Kristoffersen


[BBcode]