Pilsner Malt 3 EBC 5500 g
Melanoidin Malt 69 EBC 250 g
Wheat Malt 3 EBC 750 g
Aroma Malt 150 EBC 250 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 1000 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 270 g (karbonerinssukker)
(Melanoiden ble tatt med pga. en feilvurdering)
Saaz 3.5 % 50 g 60 min
Perle 9.0 % 10 g 60 min
Vannjustering: (for 25 liter)
1 korker Lactol
CaSO4 (meskevann): 4,5 gram
CaCl2 (meskevann): 4,5 gram
CaCO3 (kun mesk): 9 gram
NaHCO3 (kun mesk): 4,5 gram
Gjærnæring og IrishMoss
45 liter meskevann-no sparge.
Mash step 66 °C 60 min
Mash step 78 °C 10 min
SafAle T-58
3 pakker gjær
Gjæren ble pitchet lavt, ned mot 14 grader