Klasse
4G Kölsch
Brygget
31. desember 2019
Flasket
14. januar 2020
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1,046 / 1,007
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Pils malt - 4000 g
Munich, lys - 200 g
Carahell - 200 g
Syremalt - 140 g

Humle og krydder

60 min Magnum, 18 g
5 min Tettnang, 10 g

Andre ingredienser

Protafloc. gjærnæring, Brewes Clarex

Meskeinformasjon

64 C i 60 min
72 C i 30 min

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

Starter, ca 1,2 l

Informasjon om gjæring

18 grader i 12 døgn
20 grader i 2 døgn

Kommentarer


[BBcode]