Klasse
4D Engelsk golden ale
Brygget
27. februar 2019
Flasket
12. mars 2019
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
9,8
OG/FG
1,058 / 1,015
Bitterhet (IBU)
14,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
14,5l
Mengde ferdig øl
11,5l
Gjærbare ingredienser

3,1 kg Maris Otter
540 gram Hvete
350 gram flaka Hvete
350 gram flaka Havre
140 gram Acid

Humle og krydder

4 gram Chinook FWH
20 gram Chinook 5 min.
38 gram Chinook 0 min.
30 gram Summit 0 min.
40 gram Chinook 14 dager
20 gram Summit 14 dager
60 gram Summit 7 dager

Andre ingredienser

1 stk Whirlfloc 15 min.
1 teskje gjærnæring 10 min.

Meskeinformasjon

66 grader i 60 min.
72 grader i 15 min.

Gjærtype

Vermont

Gjærmengde

ca 200bill. celler

Informasjon om gjæring

Pitch 20 grader
4 dager 18 grader
2 dager 20 grader.
Resta 21 grader.
CC 2 døgn

Kommentarer


[BBcode]