Klasse
5C Engelsk dark mild
Brygget
15. januar 2022
Flasket
11. februar 2022
Alkoholstyrke
4,1%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1,037 / 1,006
Bitterhet (IBU)
21,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

3.6 kg (87.4%) — Muntons Maris Otter Malt — Grain — 5.9 EBC
300 g (7.3%) — Crisp Light Crystal 150 — Grain — 170 EBC
150 g (3.6%) — Weyermann Carafa Special I — Grain — 900 EBC
50 g (1.2%) — Thomas Fawcett Black Malt — Grain — 1300 EBC
20 g (0.5%) — BestMalz Chocolate — Grain — 900 EBC

Humle og krydder

15 g (8 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 5% — Boil — 60 min

35 g (12 IBU) — East Kent Goldings (EKG) 4.2% — Boil — 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Strike Temp — 69.8 °C
Mash In — 66 °C — 60 min

Mash Out — 75 °C — 10 min

Gjærtype

wlp002

Gjærmengde

1

Informasjon om gjæring

Ramping-from — 18 °C — 0 days

Ramping-to — 20 °C (12.5 day ramp) — 1.5 days

Kommentarer


[BBcode]