Klasse
3A Helles bock/maibock
Brygget
11. januar 2020
Flasket
16. februar 2020
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
13,4
OG/FG
1,065 / 1,015
Bitterhet (IBU)
29,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

Ireks Pilsner Malt
Brewferm Munich Malt 1
Ireks Sour Malt / Acidulated Malt

Humle og krydder

Hallertau Magnum
Tettnang

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 °C — 75 min
76 °C — 15 min

Gjærtype

Fermentis W-34/70

Gjærmengde

3 pkg.

Informasjon om gjæring

10 °C — 6 days
13 °C — 4 days
1 degree daily to 17 °C holding for 12 days

Kommentarer


[BBcode]