Klasse
11B Mørk sterk belgisk ale
Brygget
1. april 2019
Flasket
1. mai 2019
Alkoholstyrke
10,0%
Farve (EBC)
37
OG/FG
1100 / 1024
Bitterhet (IBU)
25,0 (N)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Mash 1:
100% Pale malt

Mash 2:
83% Pale malt
8% Syrup
6% Caramel malt
3% Chocolate

Humle og krydder

50g East Kent Golding @ 60 min
10g Cascade @ 20 min
15g Saaz @ 0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min @ 66 deg

Gjærtype

Wyeast 1214

Gjærmengde

2 pks

Informasjon om gjæring

5 days @ 18 deg
15 days @ 20 deg
5 days @ 24 deg

Kommentarer

Maillard process at start of boil


[BBcode]