Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
3. desember 2019
Flasket
22. desember 2020
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,055 / 1,008
Bitterhet (IBU)
38,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

4.14 kg - Hopshiner Pale 4 EBC (77.7%)
590 g - Chateau Rye 6.9 EBC (11.1%)
400 g - Carapils 3 EBC (7.5%)
200 g - Acid Malt 5.9 EBC (3.8%)

Humle og krydder

Hops (166 g)
60 min - 16 g - Warrior - 15% (28 IBU)
Hop Stand
20 min hopstand @ 80 °C
20 min 80 °C - 50 g - Citra - 12% (10 IBU)
Dry Hops
4 days - 50 g - Citra - 12%
4 days - 50 g - Idaho #7 - 13%

5 min - Boil - 5 g - Lemon Peel

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

mesket på 65 i 150 minutter, deretter 10 minutter utmesk på 78 grader

Gjærtype

Aurora - Bootleg Bio

Gjærmengde

1,4 liters starter

Informasjon om gjæring

Gjæret på 30 grader, deretter ned mot 25

Kommentarer


[BBcode]