Klasse
6E New England IPA
Brygget
3. mai 2021
Flasket
24. mai 2021
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,060 / 1,012
Bitterhet (IBU)
42,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

Bonsak Hopshiner Pale 4 ebc 30,8 %
Bonsak Farytale Ale 6,5 ebc 30,8 %
Bonsak Frutopia 8 ebc 38,5 %

Humle og krydder

Bitter:
Magnum 20,5 gram 60 min
Hopstand 80 grader:
Galaxy 45 gram
Citra 45 gram

Tørrhumling 5 dager:40 g. citra 40 g. galaxy

Tørrhmling på fat: 100 gram galaxy 4 dager

Andre ingredienser

Mesk
2g. CaCl2, 1,5 g CaCo3, 2,5g. MgSO4,
3g. CaSO4
Skylling:
1g. CaCl2, 1g. CaCO3, 1,5g. MgSO4
2 g. CaSO4
1/2 tablett klarning
1/2 teskjed gjærnæring

Meskeinformasjon

66 grader i en time
78 grader skyllevann 10 min.

Gjærtype

Lallemand VerdantIPA

Gjærmengde

22 gram

Informasjon om gjæring

18 grader
20 grader
4 grader

Kommentarer

Gjæret under trykk ca 10 psi
Etter coldcrash overført til fat med 100 gram galaxy, 5 dager karbonering med tørrhumle før overføring til boks med beergun


[BBcode]