Bonsak Hopshiner Pale 4 ebc 30,8 %
Bonsak Farytale Ale 6,5 ebc 30,8 %
Bonsak Frutopia 8 ebc 38,5 %
Bitter:
Magnum 20,5 gram 60 min
Hopstand 80 grader:
Galaxy 45 gram
Citra 45 gram
Tørrhumling 5 dager:40 g. citra 40 g. galaxy
Tørrhmling på fat: 100 gram galaxy 4 dager
Mesk
2g. CaCl2, 1,5 g CaCo3, 2,5g. MgSO4,
3g. CaSO4
Skylling:
1g. CaCl2, 1g. CaCO3, 1,5g. MgSO4
2 g. CaSO4
1/2 tablett klarning
1/2 teskjed gjærnæring
66 grader i en time
78 grader skyllevann 10 min.
Lallemand VerdantIPA
22 gram
18 grader
20 grader
4 grader
Gjæret under trykk ca 10 psi
Etter coldcrash overført til fat med 100 gram galaxy, 5 dager karbonering med tørrhumle før overføring til boks med beergun