Klasse
3C Doppelbock
Brygget
12. oktober 2019
Flasket
24. februar 2020
Alkoholstyrke
7,1%
Farve (EBC)
49,6
OG/FG
1074 / 1020
Bitterhet (IBU)
20,0 ()
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

6500 gr. Munic malt
500 gr. Carahell
250 gr. Caraffa 2

Humle og krydder

25 gr Perle 9% 60 min

Andre ingredienser

Protafloc
Gjernæring

Meskeinformasjon

67 grader 75 min
Utmesk 76 grader i 10 min

Gjærtype

WLP 833

Gjærmengde

4 pk.

Informasjon om gjæring

Til gjæring 24 dgr. på 13 grader før 7 dgr. CC

Kommentarer


[BBcode]