Klasse
1E Münchener helles
Brygget
16. november 2019
Flasket
26. februar 2020
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
7,8
OG/FG
1,050 / 1,010
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

4,90 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 81,0 %
0,60 kg Vienna (BestMälz) (8,0 EBC) 9,9 %
0,30 kg Munich Malt (15,0 EBC) 5,0 %
0,15 kg Carapils (Briess) (5,0 EBC) 2,5 %
0,10 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 1,7 %

Humle og krydder

21,00 g Hallertau Magnum [11,00 %] - Boil 60,0 min
20,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 10,0 min
20,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66->72>77*C

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

1.76M cells / mL /°C

Informasjon om gjæring

Tradisjonell 10*C + diacetylrest

Kommentarer


[BBcode]