Klasse
7A Weizen (sydtysk)
Brygget
3. oktober 2019
Flasket
9. november 2019
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
19
OG/FG
1,051 / 1,013
Bitterhet (IBU)
14,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
11,0l
Mengde ferdig øl
9,0l
Gjærbare ingredienser

Wheat, 52%
Pilsner Malt, 32%
Munich, 7%
Caramel Munich, 2%
Midnight Wheat, 0.5%

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfrueh, 11 IBU@60min
Hallertauer Mittelfrueh, 4 IBU@15min

Andre ingredienser

1ea Yeast Nutrient

Meskeinformasjon

Protein rest, 44degC@20
Mash, 66degC@60
Mash, 74degC@10min
Mash out, 76degC@15min

Gjærtype

WLP380

Gjærmengde

2L Starter

Informasjon om gjæring

Pitched yeast at 15degC increased over 3 days to 18degC.
Increased over 1 day to 21degC and hold for 32 days.

Kommentarer

Mixed with 1.5L wort and carbonated in bottles.


[BBcode]