Klasse
3A Helles bock/maibock
Brygget
26. juni 2019
Flasket
19. juli 2019
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,063 / 1,015
Bitterhet (IBU)
37,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Vienna 1000%, 6 kg.

Humle og krydder

45 g. Perle v. 60 min
50 g. Hallertaur Mittelfruh v. 10 min.

Andre ingredienser

mesk (18L): 4 g. gips og 4 g calcklorid + 2,7 ml mælkesyre
Skylle: 5 gips og 5 calcklorid + 1,5 mælkesyre

Meskeinformasjon

65 grader 60 min.

Gjærtype

wlp833

Gjærmengde

starter

Informasjon om gjæring

9 grader.

Kommentarer


[BBcode]