Klasse
6E New England IPA
Brygget
15. februar 2020
Flasket
26. februar 2020
Alkoholstyrke
7,88%
Farve (EBC)
5,9
OG/FG
1,060 / 1
Bitterhet (IBU)
6,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
63,0l
Mengde ferdig øl
60,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 13 kg
Ris 3 kg

Humle og krydder

Amarillo 100 gram hopstand 20 min/75 grader
Nelson sauvin 100 gram hopstand 20 min/75 grader.
Tørrhumling dag 5
Nelson sauvin + Rakau 100 gram av hver
Tørrhumling dag 8
Citra cryohumle 100 gram

Andre ingredienser

Gjærnæring
Vannjustering
1 gram gypsom
8 gram calsiumklorid
10 ml lactic acid

Meskeinformasjon

Innmesk 55 direkte til 63 grader i 2 timer deretter 67 grader over natten
utmesk 78 grader

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

6 pk.

Informasjon om gjæring

18 grader
20 grader siste 2 dager

Kommentarer


[BBcode]