Klasse
1E Münchener helles
Brygget
6. februar 2019
Flasket
21. mars 2019
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
12
OG/FG
1,045 / 1,011
Bitterhet (IBU)
25,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt Heidelberg: 4400 g
Munich Malt (Lys): 1100 g
Melanoidin Malt: 50 g

Humle og krydder

50 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 30 min
25 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 15 min
25 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 5 min

Andre ingredienser

1/2 tab Whirlfloc
0.25 g Servomyces

Meskeinformasjon

66°C i 1 time

Gjærtype

WLP820

Gjærmengde

2 rør

Informasjon om gjæring

Hold 10°C til stormgjæring avtar.
Øk 2°C per dag til maks 20.
Hold til ferdig utgjæret.

Kommentarer


[BBcode]