Klasse
9E Imperial stout
Brygget
9. april 2019
Flasket
18. april 2019
Alkoholstyrke
13,7%
Farve (EBC)
109,1
OG/FG
1,113 / 1,020
Bitterhet (IBU)
100,8 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) - 5,9 EBC - 8 kg
Flaked Barley - 3,9 EBC - 2 kg
Faked havre - 0,45 kg
Faked havre - 0,35 kg
Carafa Special III (Weyermann) - 1400 EBC - 0,3 kg
Carafa Special III (Weyermann) - 1400 EBC - 0,3 kg
Aroma malt - 150 EBC - 0,2 kg
Caramünich III (weyermann) - 139,9 EBC - 0,2 kg
Black Malt (Thomas Fawcett) - 1300 EBC - 0,1 kg
Peated - 0,1 kg
Crystal malt 60L - ´(T. Fawcett) - 118 EBC - 0,1 kg

Humle og krydder

Target 8,2% 150g 90 min
Fuggles 5,9% 25g 15 min
Fuggles 5,9% 25g 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64°C i 90 min
76°C i 10 min

Gjærtype

Safale 04

Gjærmengde

1116 milliarder cell

Informasjon om gjæring

18 grader C til ferdig

Kommentarer


[BBcode]