2.85 kg pale malt marris otter
2.85 kg pilsner malt ireks
1.0 kg flaket hvete
1.0 kg wheat malt light ireks
50 g Magnum 15 min kok
75 gram citra 30 min hop stand 80 grader
75 gram amarillo 30 min hop stand 80 grader
30 gram Citra dry hop dag 1
30 gram amarillo dry hop dag 1
15 gram chinook dry hop dag 1
15 gram cascade dry hop dag 1
50 gram citra dry hop dag 2
50 gram amarillo dry hop dag 2
25 gram cascade dry hop dag 2
25 gram chinook dry hop dag 2
1 kg mango puree tilsatt etter 3 døgn
0,5 kg laktose tilsatt på slutten av kok
69 grader 90 min
77 grader 10 min
Gjernes Kveik
Ca 10 ml
Gjæret på 37 grader.
God og kraftig utgjæring
Etter egen oppfattelse en særdeles fruktig , fyldig og tåkete DDH MANGO MILKSHAKE KVEIK DIPA