Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
23. februar 2019
Flasket
1. mars 2019
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
7
OG/FG
1,081 / 1,020
Bitterhet (IBU)
50,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

2.85 kg pale malt marris otter
2.85 kg pilsner malt ireks
1.0 kg flaket hvete
1.0 kg wheat malt light ireks

Humle og krydder

50 g Magnum 15 min kok

75 gram citra 30 min hop stand 80 grader

75 gram amarillo 30 min hop stand 80 grader

30 gram Citra dry hop dag 1
30 gram amarillo dry hop dag 1
15 gram chinook dry hop dag 1
15 gram cascade dry hop dag 1
50 gram citra dry hop dag 2
50 gram amarillo dry hop dag 2
25 gram cascade dry hop dag 2
25 gram chinook dry hop dag 2

Andre ingredienser

1 kg mango puree tilsatt etter 3 døgn
0,5 kg laktose tilsatt på slutten av kok

Meskeinformasjon

69 grader 90 min
77 grader 10 min

Gjærtype

Gjernes Kveik

Gjærmengde

Ca 10 ml

Informasjon om gjæring

Gjæret på 37 grader.
God og kraftig utgjæring

Kommentarer

Etter egen oppfattelse en særdeles fruktig , fyldig og tåkete DDH MANGO MILKSHAKE KVEIK DIPA


[BBcode]